Wat doen we?

Onze klanten hebben allemaal dezelfde wens: hun problemen permanent oplossen en zich snel weer beter voelen. En dat is precies wat wij bieden. Wij richten ons op het (her)trainen van jouw onderbewustzijn, zodat je snel succesvol problemen kunt oplossen. Want wie wil dat nou niet?


Bij Alexaa helpen wij mensen bij het overwinnen van persoonlijke blokkades en het bereiken van nieuwe niveaus van succes in hun leven. Door onze expertise in het toegankelijk maken en gebruiken van het onderbewustzijn, kunnen wij effectief werken met individuen die proberen slechte gewoonten te doorbreken. Maar wij bieden ook hulp aan mensen die te maken hebben met medische problemen waar hypnotherapie een nuttige aanvullende benadering kan zijn.
Krijg de hulp die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken en neem vandaag nog contact met ons op.

Swiss EMDR-Hypno™ is solution-focused en kan je helpen bij het veranderen van de manier waarop je denkt en voelt over de dingen die je mee (hebt) maakt. Het kan je helpen om beter om te gaan met je emoties op een manier die goed voor je is.

Dit alles gebeurt in het onderbewustzijn, dat alleen toegankelijk is via hypnose. Het onderbewustzijn beïnvloedt de manier waarop je automatisch denkt, handelt, reageert en voelt. Je bent je niet bewust van deze automatische reacties.
Hypnose geeft je onderbewustzijn als het ware een nieuwe richting om te volgen, waardoor verandering makkelijker wordt.

Bovendien is Swiss EMDR-Hypno™ bewezen effectiever dan traditionele counseling.

De soorten problemen waarmee we 1000-den zoals jij hebben geholpen zijn enorm divers. 
Download de uitgebreide lijst

 • 99% van stress en angst gerelateerde problemen.
 • Gedragsverandering.
 • Verbeteren persoonlijke prestaties
 • Depressie
 • Communicatie-, en relatieproblemen
 • Pijnbestrijding
 • Slaapstoornissen
 • Afvallen
 • PTSD/ PTSS
 • Dieet verandering
 • Leerstoornissen
 • Stoppen met roken/ E-sigaretten
  En veel meer!


Voor wie is Swiss EMDR-Hypno™ niet geschikt?
Swiss EMDR-Hypno™ zal over het algemeen niet werken bij iemand die absoluut niet onder hypnose wil komen. Als je niet bereid bent om je onderbewustzijn te openen, kan niemand er toegang toe krijgen. Bovendien zal het vrijwel onmogelijk zijn om in een staat van hypnose te komen als je je coach niet vertrouwt of als je de controle over jezelf en je omgeving wilt behouden.

Daarom is het essentieel om een coach te vinden bij wie je je volledig op je gemak voelt en die je volledig vertrouwt. Tijdens een Swiss EMDR-Hypno™ sessie moet je je ontspannen en comfortabel voelen, en je geest moet openstaan voor hypnose. Als dat lukt, kun je optimaal profiteren van de heilzame werking van hypnotherapie. Ben je geïnteresseerd in hypnotherapie en hypnose? Ontdek dan zelf de voordelen van deze krachtige Swiss EMDR-Hypno™ behandelmethode!

Wat wij niet doen;
We werken niet met cliënten die niet volledig gemotiveerd zijn om een positieve verandering te realiseren.
Daarnaast behandelen we geen ernstige psychiatrische of geestelijke gezondheidsproblemen en problemen zonder psychologische of emotionele oorzaak.
Ook behandelen we geen anatomische en organische afwijkingen en medische problemen die niet eerst zijn onderzocht en gediagnosticeerd door een gekwalificeerde arts.

Onze visie op de oorzaak van jouw problemen.
Bij Alexaa geloven we dat jouw huidige gedrag het gevolg is van diepgewortelde oorzaken in je verleden. Deze oorzaken zitten verankerd in je onderbewuste en zijn voor jou 100% onbereikbaar.

Herken je jezelf in een constante strijd tussen je logische denken en emoties, tussen je onderbewuste en bewustzijn? Het gevolg is dat je steeds weer niet slaagt in wat je wilt bereiken. Dit komt doordat je onderbewuste patronen en emoties altijd winnen en je wist niet eens dat ze er waren.

Gelukkig is er een oplossing.
Wij helpen je snel en definitief jouw problemen op te lossen door je onderbewustzijn en bewustzijn met elkaar te verbinden. Op die manier worden je bewuste doelen niet langer gesaboteerd door je onderbewuste en ben je eindelijk verlost van frustraties, stress, pijn en problemen.

Dus, als je klaar bent om jouw onderbewuste patronen en emoties te overwinnen en de controle over je leven terug te nemen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Trusted by the world’s smartest brands


Heb je genoeg van je klachten?

Klaar om je stress, problemen en pijn definitief op te lossen?
Bel + 31 (0) 618972778 of tweet @112Alexaa_NL