Wat doen we?

Onze klanten hebben allemaal dezelfde wens: hun problemen permanent oplossen en zich snel weer beter voelen. En dat is precies wat wij bieden. Wij richten ons op het (her)trainen van jouw onderbewustzijn, zodat je snel succesvol problemen kunt oplossen.
Want wie wil dat nou niet?

Bij Alexaa helpen wij mensen bij het overwinnen van persoonlijke blokkades en het bereiken van nieuwe niveaus van succes in hun leven. Door onze expertise in het toegankelijk maken en gebruiken van het onderbewustzijn, kunnen wij effectief werken met individuen die proberen slechte gewoonten te doorbreken.
Krijg de hulp die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken en neem vandaag nog contact met ons op.

Wij zijn goed in Performance-Driven Solutions, Het kan je helpen bij het veranderen van de manier waarop je denkt en voelt over de dingen die je mee (hebt) maakt. Het kan je helpen om beter om te gaan met je emoties op een manier die goed voor je is.

Dit alles gebeurt in het onderbewustzijn, dat alleen toegankelijk is via hypnose. Het onderbewustzijn beïnvloedt de manier waarop je automatisch denkt, handelt, reageert en voelt. Je bent je niet bewust van deze automatische reacties.
De soorten problemen waarmee we 1000-den zoals jij hebben geholpen zijn enorm divers. 
Download de uitgebreide lijst

Onze visie op de oorzaak van jouw problemen.
Bij Alexaa geloven we dat jouw huidige gedrag het gevolg is van diepgewortelde oorzaken in je verleden. Deze oorzaken zitten verankerd in je onderbewuste en zijn voor jou 100% onbereikbaar.

Herken je jezelf in een constante strijd tussen je logische denken en emoties, tussen je onderbewuste en bewustzijn? Het gevolg is dat je steeds weer niet slaagt in wat je wilt bereiken. Dit komt doordat je onderbewuste patronen en emoties altijd winnen en je wist niet eens dat ze er waren.

Gelukkig is er een oplossing.
Wij helpen je snel en definitief jouw problemen op te lossen door je onderbewustzijn en bewustzijn met elkaar te verbinden. Op die manier worden je bewuste doelen niet langer gesaboteerd door je onderbewuste en ben je eindelijk verlost van frustraties, stress, pijn en problemen.

Dus, als je klaar bent om jouw onderbewuste patronen en emoties te overwinnen en de controle over je leven terug te nemen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Trusted by the world’s smartest brands


Heb je genoeg van je klachten?

Klaar om je stress, problemen en pijn definitief op te lossen?
Bel + 31 (0) 618972778 of tweet @112Alexaa_NL