Voorbereiding

Goede voorbereiding geeft jou een veel beter resultaat.

1000-den die eerder de voorbereiding deden voor de Swiss EMDR-Hypno™ sessies, vertellen dat hun problemen daardoor eerder waren opgelost.

En dat is precies wat jij wil!
En wij natuurlijk ook, want zo houden we ons succespercentage op 95%. 

Voorbereiding. Denk goed na, check je gevoel, en neem de tijd.

Wat is deze inventarisatie?
De Alexaa inventarisatie is ontworpen om je om jezelf, je gedrag, je motieven en je geschiedenis te onderzoeken en te verkennen. Dit zijn vragen die je waarschijnlijk nooit direct aan jezelf hebt gesteld, ook al heb je wel eens nagedacht over de omliggende problemen, maar nooit de onderliggende oorzaken van je problemen.

Waarom is het belangrijk?
We hebben een emotionele geheugen bank die jouw angsten, verwachtingen, verwachtingen en je wonden, en je sterke punten bevat. Deze zijn verworden tot voorgeprogrammeerde patronen in je onderbewustzijn. Met andere woorden, je aspiraties zijn gebaseerd op wat je had, wat je niet had, wat je wenst te herstellen, en wat je wenst te herhalen.

Als je deze vragen beantwoordt is het alsof je een spiegel voorhoudt en naar verschillende delen van jezelf kijkt. ben je beter in staat om kennis te nemen van jouw uitdagingen, en om de veranderingen die je wilt doorvoeren in kaart te brengen.

Hoe te gebruiken?
Beantwoord de vragen alleen.
Als je ze doorleest, en begint na te denken over de antwoorden, omcirkel de 2 tot 3 vragen die het meest relevant zijn. Ze bevatten de kern van wat voor jou belangrijk is, Cruciaal meer zelfbewust tot keuzen te komen in je leven.

Wil je de vragen goed lezen en beantwoorden?
Onze cliënten vertellen dat ze er ongeveer 60 min. mee bezig zijn.
Hoe zorgvuldiger je het invult, hoe beter je behandelingsresultaat!
Hoe eerder je aan een nieuw positief hoofdstuk in je leven kan beginnen.