Hoe werkt het?

Een sessie boeken in 3 simpele stappen

Stap 1: Kennismakingsgesprek
Plan een gratis en vrijblijvend ZOOM online- of telefoongesprek met ons na ons eerste contact. We schatten jouw kosten en slagingskansen in.

Stap 2: Sessie boeken
Boek jouw sessie en vul dBehandelovereenkomst in en onderteken deze. Stuur de PDF naar Info@Alexaa.nl en ontvang jouw afspraakbevestiging en factuur per e-mail.

Stap 3: Eerste sessie
Bij jouw eerste sessie voel jij je direct op je gemak. Je kunt kiezen voor een live of online sessie en hoeft niet eindeloos over jouw pijn te praten. Je wordt direct behandeld en zult snel resultaat merken. Jij hebt altijd de controle. Bekijk het ‘Online Sessies’-tabblad voor meer informatie.

Weet je hoeveel tijd en geld die je verliest wanneer je jouw problemen niet oplost? Bij Alexaa.nl bieden wij maatwerk oplossingen per sessie van 60 minuten, exclusief BTW, om jouw problemen snel op te lossen.

Onthoud dat verloren geld terugverdiend kan worden, maar verloren tijd niet meer kan worden teruggewonnen.

Je kunt jouw sessie(s) betalen via verschillende betaalmethoden, zoals contant geld, Tikkie, PayPal, Venmo, Bitcoin, Creditcard of Factuur. Betaling dient bij de boeking te worden voldaan. Door het boeken van jouw sessie ga je akkoord met onze Behandelovereenkomst en
Algemene leveringsvoorwaarden Alexaa.nl.Hoe het werkt in simpele stappen!

2 stappen naar jouw oplossing  

Heb je last van (onverklaarbare en terugkerende) stress, problemen en pijn?
Dan is het belangrijk om te weten dat deze problemen hun wortels hebben in je onderbewustzijn, dat maar liefst 95% van je leven controleert.
Om deze problemen op te lossen, moeten we deze wortels afsnijden en je besturingssysteem herstructureren, zodat je een nieuwe start kunt maken en je leven kunt veranderen. Stel je voor dat je probleem een boom is: als je de wortels afsnijdt, sterft de boom. Zo werkt het ook met de wortels van je problemen.
Deze zijn geworteld in je onderbewustzijn, dat 100% onbereikbaar is voor jou en je bewustzijn, en ze houden je problemen 24/7 en 365 dagen per jaar in leven. Laat ons je helpen deze verandering te realiseren, zodat je een leven kunt leiden zonder pijn en problemen.

Wat is Swiss EMDR-Hypno™ en hoe werkt het?
Bij Alexaa gebruiken we een zeer effectieve vorm van deze methode die diepe directe delta hypnose toepast.

Swiss EMDR-Hypno™ is een unieke en bewezen effectieve methode om je lichaam en geest in een diepe ontspannen toestand te brengen terwijl je toch zeer gefocust blijft. Dit zal je helpen stress te verminderen, innerlijke rust te vinden en beter te presteren.

Waarom is dit belangrijk voor jou? Wist je dat de kwaliteit van jouw onderbewustzijn direct van invloed is op de kwaliteit van jouw leven? Maar liefst 95% van jouw beslissingen, gedragingen en resultaten komen voort uit jouw emotionele database, oftewel jouw ‘programmed mind’. Dit betekent dat de kwaliteit van jouw huidige leven een directe afspiegeling is van de kwaliteit van jouw onderbewustzijn. Wil jij de kwaliteit van jouw leven verbeteren door jouw onderbewustzijn te upgraden? Dan is Swiss EMDR-Hypno™ bij Alexaa de oplossing voor jou.

Je bent altijd in controle met Swiss EMDR-Hypno™.
Het is belangrijk om te weten dat hypnose geen mind control is en dat je niet gedwongen kunt worden om dingen tegen je wil te doen.

Ons doel is om jou meer controle te geven over je eigen geest, zodat je zelf de leiding hebt. Bovendien is hypnose een 100% natuurlijk en veilig proces dat je helpt om je ontspannen en gefocust te voelen.

Het is een effectieve manier om snel problemen op te lossen en positieve veranderingen in je leven te creëren. Wetenschappelijk onderzoek van o.a Harvard en Stanford universiteit, heeft aangetoond dat hypnose veilig en effectief is als genezingsinstrument bij medische en psychologische problemen

Wat denk je?
Heb jij controle over jouw leven?
Is jouw bewuste geest de baas, of bepalen jouw onderbewuste programma’s de koers?

Opvallend genoeg gebruik je slechts ongeveer 5% van jouw dag om je te richten op bewuste doelen en verlangens. De overige 95% van jouw dag wordt gestuurd door patronen en programma’s in jouw onderbewustzijn, waarvan je mogelijk niet eens op de hoogte bent.

Neem controle over jouw leven door je bewust te worden van deze verborgen programma’s en patronen. Zoadat je kan leven zonder stress, pijn en problemen!
*G. Zaltman, Ph.D. Professor Emeritus Harvard Business School.

Wat is Swiss EMDR-Hypno™ nu precies?
Wat is het geheim?
Dat lees je hier.

Wil je de technische details weten van ons Swiss EMDR-Hypno™ proces?
En hoe jouw gedachten, mind, lichaam en klachten invloed hebben op elkaar?
Hoe we je problemen definitief en snel oplossen?
Dat leggen we je hier graag uit.

Waarom is Swiss Executive Coaching voor jou absoluut de nr. 1 keuze?
Andrew Huberman, Ph.D. Professor of neuroscience van de Stanford Universiteit legt dit graag uit.
Ontdek alle neuroscience details hier.

Trusted by the world’s smartest brands